INTERIOR DESIGN

' Kies een pakket’

Een authentiek interieur gaat over smaak en lef. Met het (her)inrichten van je huis, stappen wij in jouw leven. Daarom maken wij eerst uitgebreid kennis. Wij vragen je over jouw leven, je smaak en jouw ideeën. En dan vragen wij je om lef. Want we gaan samen op weg, maar jij moet ook durven loslaten en ons onze gang laten gaan. Dan boeken we samen het mooiste resultaat!

Verder denken we graag met je mee hoe we bestaande meubels een tweede kans kunnen geven.

Mijn interieuradviezen heb ik verdeeld in 6 pakketten, hieronder vind je een overzicht:

1

PAKKET 1

Ask me anything

Mijn team of ik komen bij je thuis en we helpen je ter plekke. In 2,5 uur helpen we je, waar mogelijk, met praktisch alle vragen die je hebt. We geven advies over de optimale meubelopstelling, kleurgebruik, behang, vloer, verlichting, raambekleding en styling op elk gebied. Wij hebben stoffen en stalen bij ons en we delen onze favoriete adresjes en contacten voor desbetreffende expertise. Wij helpen je op gang, zodat je zelf aan de slag kunt als wij zijn vertrokken! En heb je na die 2,5 uur behoefte aan meer hulp? Dan kunnen we ter plekke een vervolgplan bedenken.

PAKKET 2

Make-over

Ben je toe aan een nieuw interieur? Na een (digitaal) kennismakingsgesprek werken we jouw moodboard en wensen uit tot een 2D of 3D plattegrond en een meubel- en kleurenplan voor de ruimte(s) die je wilt veranderen. Wanneer het plan naar je zin is sturen we je een overzicht van de producten (en waar ze te koop zijn), zodat je ze zelf kunt bestellen. Ook hier geldt weer: op alle meubels die je bij onze leveranciers bestelt, krijg je 10% korting.

2

3

PAKKET 3

Make all over

Je gaat voor grote verandering; een nieuw huis/kantoor, een complete verbouwing en alles moet (opnieuw) ingericht worden. Na een (digitaal) kennismakingsgesprek werken we jouw wensen uit tot een plan en na jouw goedkeuring gaan we aan de slag. We begeleiden je tijdens het hele traject van A tot Z. We komen met plannen en adviezen over indeling, kleuren, meubels, licht, raamdecoratie, vloeren, accessoires, materialen en de overall stijl. Geheel naar jouw wensen werken we met nieuwe en bestaande meubels en met nieuw en bestaand materiaal. Samen maken we een heerlijk thuis voor je. Goed om te weten: op alle producten die je bij mijn leveranciers bestelt, krijg je 10% korting.

PAKKET 4

10-RITTENKAART

Als aanvulling op de Make All Over of Make-Over kun je een 10 rittenkaart toevoegen. Heb je tijdens de verbouwing of bouw af en toe hulp nodig? Of wil je dat we mee gaan naar de aannemer of leveranciers om mee te denken over de verbouwing, jouw nieuwe keuken, badkamer, vloer, etc.? Met een 10-rittenkaart koop je losse adviesmomenten via app, mail, Facetime, telefonisch of op locatie. Deze kaart staat voor 10 adviezen of 10 uur omgezet in digitaal of fysieke hulp & is in te zetten wanneer je dat zelf wilt.

4

5

PAKKET 5

STYLING IS EVERYTHING

Is jouw huis helemaal ingericht, maar mis je iets? We komen graag voor advies over de styling. Mooie kussens, een warm kleed, sfeervolle verlichting, bijzondere muurdecoratie of een bos zijden bloemen maken het verschil in jouw huis. Na een kennismaking bij je thuis maken we een sfeer moodboard. Afhankelijk van jouw wensen werken we dat uit tot een shoppinglist zodat je zelf de producten kunt bestellen. Of je geeft het volledig uit handen en je geeft ons carte blanche om voor je te shoppen, waarna we alles bij je thuis kom afstylen. Ook hier krijg je 10% korting op producten van mijn vaste leveranciers.

PAKKET 6

CADEAUBON

Wil je iemand een interieuradvies van ons cadeau doen? Met een cadeaubon kun je een bijdrage leveren aan een persoonlijk stylingadvies. De cadeaubon is al te bestellen vanaf € 50,-. Hiermee kan de ontvanger zelf kiezen binnen welk pakket hij of zij de cadeaubon wil besteden. Een pakket cadeau doen kan natuurlijk ook!

6

Ik wil meer info over een pakket