Pakketten

Mijn werkwijze

pakketten

Interieuradvies gaat over smaak en lef. Met het (her)inrichten van je huis, stap ik in jouw leven. Daarom maken wij eerst uitgebreid kennis. Ik vraag je over jouw leven, je smaak en jouw ideeën. En dan vraag ik om lef. Want we gaan samen op weg, maar jij moet ook durven loslaten en mij m’n gang laten gaan. Dan boeken we samen het mooiste resultaat.

 

Mijn interieuradviezen heb ik verdeeld in 5 pakketten.

 

 

Ask me anything

ASK ME ANYTHING

 

Ik kom bij je thuis en help je ter plekke. In drie uur help ik je, waar mogelijk, met praktisch alle vragen die je hebt. Ik geef advies over de optimale meubelopstelling, kleurgebruik, behang, vloer, verlichting, raambekleding en styling op elk gebied. Ik heb stoffen en stalen bij me en ik deel mijn favoriete adresjes en contacten voor desbetreffende expertise. Ik help je op gang, zodat je zelf aan de slag kunt als ik ben vertrokken! En heb je na die drie uur behoefte aan meer hulp? Dan kunnen we ter plekke een vervolgplan bedenken.

TOTAAL

Make All Over

Je gaat voor grote verandering; een nieuw huis/kantoor, een complete verbouwing en alles moet (opnieuw) ingericht worden. Na een (digitaal) kennismakingsgesprek werk ik jouw wensen uit tot een plan en na jouw goedkeuring ga ik aan de slag. Ik begeleid je tijdens het hele traject van A tot Z. Ik kom met plannen en adviezen over indeling, kleuren, meubels, licht, raamdecoratie, vloeren, accessoires, materialen en de overall stijl. Geheel naar jouw wensen werk ik met nieuwe en bestaande meubels en met nieuw en bestaand materiaal. Samen maken we een heerlijk thuis voor je. Goed om te weten: op alle producten die je bij mijn leveranciers bestelt, krijg je 10% korting.

Mini make-over

MAKE-OVER

 

Ben je toe aan een nieuw interieur? Na een (digitaal) kennismakingsgesprek werk ik jouw moodboard en wensen uit tot een 2D plattegrond en een meubel- en kleurenplan voor de ruimte(s) die je wilt veranderen. Wanneer het plan naar je zin is stuur ik je een overzicht van de producten (en waar ze te koop zijn), zodat je ze zelf kunt bestellen. Leuk voordeel: op alle meubels die je bij mijn leveranciers bestelt, krijg je 10% korting.

10-rittenkaart

10-RITTENKAART

Als aanvulling op de Make All Over of Make-Over kun je een 10 rittenkaart toevoegen. Heb je tijdens de verbouwing of bouw af en toe hulp nodig? Of wil je dat ik met je mee ga naar de aannemer of leveranciers om mee te denken over de verbouwing, jouw nieuwe keuken, badkamer, vloer, etc.? Met een 10-rittenkaart koop je losse adviesmomenten via app, mail, Facetime, telefonisch of op locatie. Deze kaart staat voor 10 adviezen of 10 uur omgezet in digitaal of fysieke hulp en is in te zetten wanneer je dat zelf wil.

STYLING IS EVERYTHING

STYLING IS EVERYTHING

 

Is jouw huis helemaal ingericht, maar mis je iets? Ik kom graag voor advies over de styling. Mooie kussens, een warm kleed, sfeervolle verlichting, bijzondere muurdecoratie of een bos zijden bloemen maken het verschil in jouw huis. Na een kennismaking bij je thuis maak ik een sfeer moodboard. Afhankelijk van jouw wensen werk ik dat uit tot een productenlijst zodat je zelf de producten kunt bestellen. Of je geeft het volledig uit handen en je geeft mij carte blanche om voor je te shoppen, waarna ik alles bij je thuis kom afstylen. Ook hier krijg je 10% korting op producten van mijn vaste leveranciers.

STYLING FUNDA-KLAAR

CADEAUBON

 
Wil je iemand een interieuradvies van mij cadeau doen? Met een cadeaubon kun je een bijdrage leveren aan een persoonlijk stylingadvies. De cadeaubon is al te bestellen vanaf € 50,-. Hiermee kan de ontvanger zelf kiezen binnen welk pakket hij of zij de cadeaubon wil besteden. Een pakket cadeau doen kan natuurlijk ook!