Pakketten

Mijn werkwijze

pakketten

Interieuradvies gaat over smaak en lef. Met het (her)inrichten van je huis, stap ik in jouw privéleven. Daarom maken wij eerst uitgebreid kennis. We praten. Over je leven, je smaak en jouw ideeën. En dan vraag ik om lef. Want we gaan samen op weg, maar jij moet ook durven los te laten en mij m’n gang laten gaan. Dan boeken wij samen het mooiste resultaat.

 

Mijn interieuradviezen heb ik verdeeld in 7 pakketten.

 

 

TOTAAL

Totaal

Elke ruimte in jouw huis mag (opnieuw) worden ingericht. Na onze uitgebreide kennismaking, maak ik een plattegrond en maken wij samen een moodboard. En dan ga ik aan de slag. Kleuren, meubels, licht, raamdecoraties, badkamer, keuken, vloeren, accessoires, de overall-style. Ik kom met plannen en adviezen. Tot aan de deurknop van de kelderkast. En terug. Met nieuwe en bestaande meubels. Met nieuw en bestaand materiaal. Met lef en samenhang. Met luisteren naar jullie dromen, en hier en daar een verrassend detail.

 

Ask me anything

ASK ME ANYTHING

 

In drie uur help ik je ter plekke. Je kunt me alles vragen. Ik geef advies over de optimale indeling, kleurgebruik, vloeren, verlichting, raambekleding, styling op elk gebied. 
Ik neem voorbeelden mee en heb stoffen bij me. Ik help je op gang, zodat je zelf aan de slag kunt als ik ben vertrokken.
 
Dit pakket kan ook met videobellen. Jij leidt mij rond met je smartphone of tablet, ik geef direct advies.
Mini make-over

MINI MAKE-OVER

 

Ik maak een moodboard, een meubel- en een kleurenplan voor de ruimte(s) die jij wilt veranderen. Als je wilt, bestel ik de gekozen meubels voor je. Leuk voordeel: op alle meubels die je bij mijn leveranciers bestelt, krijg je 20% korting.

STAY @ HOME

STAY @ HOME

 

Fijn en belangrijk: een lekkere plek, ergens in huis waar je in deze tijden rustig kunt werken. Of waar jij weg kunt dromen. Nadenken. Afzonderen. Maar waar vind je die plek en hoe richt je die in? Ik help je met het creëren en inrichten van jouw privéhoekje in je eigen huis.
STYLING IS EVERYTHING

STYLING IS EVERYTHING

 

Is jouw huis helemaal ingericht, maar mis je toch nog iets? Ik kom graag voor de final touch. Met mijn frisse blik kijk ik net even anders en zie ik altijd een oplossing. Het is vaak niet meer dan een paar aanpassingen. Maar het voelt ineens heel anders. Fijner. Thuiser.

Dit pakket kan ook met videobellen. Jij leidt mij rond met je smartphone of tablet, ik geef direct advies.

STYLING FUNDA-KLAAR

STYLING FUNDA-KLAAR

 

Het is wet van Funda: de eerste indruk trekt de potentiële koper al bijna over de streep. Dus is het belangrijk dat jouw huis op de foto’s sfeer uitstraalt. Niet alles hoeft perfect. Sfeer komt juist vaak met kleur en een beetje ongedwongenheid. Vrolijkheid. Warmte. Doe ik graag voor je.
10-rittenkaart

10-RITTENKAART

 

Heb je tijdens de verbouwing of bouw af en toe hulp nodig?
Met een 10-rittenkaart koop je losse adviesmomenten via app, face time, mail of telefonisch. Deze kaart staat voor 10 uur advies, wanneer jij wil.